Hava Durumu

Bir kupa daha sana yakışır

İlk maçta deplasmanda 3-1 yendiği Logroño'yu rövanş karşılaşmasında set vermeden mağlup etmeyi başaran Büyükşehir Belediyespor, CEV Challenge Cup'ta yarı finale yükselme sevinci yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir kupa daha sana yakışır

Bursa Büyükşehir Beledi-yespor Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup çeyrek final rövanş maçında İspanya'nın Naturhouse Ciudad de Logroño takımını konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya, deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyetin avan-tajıyla çıkan Yeşil Beyazlılar, karşılaşmaya İpek, Joycinha ve Dora Horvath'ın sayılarıyla etkili başladı. İlk teknik molaya 8-3 önde giren Sultanlar, moladan sonra üst üste sayılar bularak durumu 9-8'e getiren rakibi karşısında 11-12 geriye düştü. Konuk ekip, ikinci teknik molaya da 13-16 üstün giren taraf olsa da temsilcimiz, Dora Horvath'ın başarılı hücumlarıyla yeniden öne geçtiği seti 25-18 alarak 1-0 öne geçti.

GENÇLER KATKI VERDİ

İkinci sette de Fatma, İpek ve Ivana'nın sayılarıyla rakibine üstünlük kuran Bursa temsilcisi, birinci teknik molasını 8-4, ikinci teknik molasını 16-8 üstün geçtiği seti 25-12 gibi farklı bir skorla kazandı ve durumu 2-0'a getirerek tur biletini cebine koydu. Turun garantilenmesinin ardından Belçikalı Başantrenör Jan De Brandt, üçüncü sette genç oyunculara şans verdi. Nuran ve Yaren'in servis sayılarının yanında İkbal ve Nika da başarılı hücumlar gerçekleştirerek skora destek verdi. İpek Soroğlu'nun da sayılarıyla katkı koyduğu seti 25-18 üstünlükle kapatan Bursa Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak adını yarı finale yazdırmanın mutluluğunu yaşadı. (Ozan DEMİR'in haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.