Hava Durumu

Birçok kez evden kaçan Yakup'tan, 30 gündür haber alınamıyor

Antalya'da 9 yaşından bu yana onlarca kez evden kaçan ve son olarak 30 gün önce kaybolan Yakup Altuntaş'tan (17) haber alınamıyor. Sürekli kaçmasına sebep veremediği oğlu için gözyaşı döken baba Serhat Altuntaş, bir an önce geri dönmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2020 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2020 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birçok kez evden kaçan Yakup'tan, 30 gündür haber alınamıyor

Antalya'da yaşayan 4 çocuklu Altuntaş ailesinin en büyük çocuğu Yakup Altuntaş'tan bir aydır haber alınamıyor. Rahatsızlığı olmayan Altuntaş, 9 yaşından bu yana hiçbir sebep yokken evden kaçmaya başladı.

Her defasında bulunup eve getirilen Altuntaş'ın, evde iki gün kalıp sadece bilgisayar başında vakit geçirip, daha sonra ailesine hiçbir şey söylemeden çıkıp gittiği belirtildi. Aile evden kaçmaları önlemek için çocuklarını bugüne kadar onlarca doktor ve hastaneye götürdü ama bir sonuç alamadı.

Yakup'un 9 yaşından bu yana sürekli olarak evden kaçtığını anlatan baba Serhat Altuntaş, oğlunun hiçbir şeyle ilgilenmediğini belirtti. Oğlunun kaçmalarına ve davranışlarına bir anlam veremediğini söyleyen baba Altuntaş, "Şimdiye kadar yüzlerce kez evden kaçtı. Bulup getiriyoruz tekrar kaçıyor. Hiçbir amacı olmadan sokakta boş boş geziyor" dedi.

Oğlunu çeşitli doktorlara götürdüğünü, fakat sonuç alamadığını belirten Serhat Altuntaş, en son 30 gün önce evden kaçan oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.