Hava Durumu

BKM'den itiraf!

Bursa'da hayranlarıyla buluşan BKM oyuncuları, bel altı esprilerden duyulan rahatsızlığı dile getiren vatandaşlara, "Son bölümlerde yorgunluktan dolayı dozajı aştığımızı kabul ediyoruz" diye yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2012 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2012 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BKM'den itiraf!

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibi oyuncuları Eser Yenerler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Ayça Erturan, Bursa Kültür AŞ'nin katkılarıyla Fabrika-i Hümayun'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların BKM'nin son bölümlerde bel altı esprilerin artmasından şikayet etmesi üzerine söz alan Eser Yenerler, "Biraz yorulduk ve kendimizi tekrar etmeye başladık. Yorgunluktan dozajı aştığımızı kabul ediyoruz. Yeni arkadaşlar alacağız. Yenilenmiş formatta yeniden başlayacağız" dedi.

Bursalı oyuncu Oğuzhan Koç ise, "Gerçekten bazen yorgunluktan bel altı espriler oluyor. Bizim programı izleyenler, sabah programındaki izleyiciler gibi değil. Bilet alıp gelen insanlar olduğu için dolayısıyla hızı kaybetmememiz gerekiyor. Mesela hesap etmediğiniz bir şaka tutmadığında o an metnin dışına çıkıp bir şeyler saçmalayabiliyorsunuz" diye konuştu.

Güzellik yarışmasında birlikte sunuculuk yaptığı Asuman Krause ile yaşadığı kısa süreli gerginliği değerlendiren Yenerler'in, "İlk defa canlı yayında sunuculuk yaptığım için yönetmen kulağıma sürekli uzatmamı söyledi. Ben de 10-15 dakika uzattım. Ancak daha fazla dayanamayarak birinciyi söyledim. Daha fazla da uzatamazdım" demesi gülüşmelere sebep oldu.

Programı evinin balkonlarından seyredenleri esprili bir dille eleştiren BKM oyuncuları, vatandaşlara neşeli saatler yaşattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.