Hava Durumu

Bodrum katındaki zindanda, tuzağa düşürdüğü kadınları pazarladı

ABD'de sosyal medyada tanıştığı kadınları kandırarak tuzağa düşüren adamın, kadınları uyuşturucu bağımlısı yaptıktan sonra bodrum katındaki evinde pazarladığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodrum katındaki zindanda, tuzağa düşürdüğü kadınları pazarladı

Long Island'ta yaşayan ve yaşlı ailesinin banliyö evini fuhuş için kullanan Raymond Rodio'nun, sosyal medyadan tanıştığı kadınları kandırarak, onları eroin ve kokain gibi ağır uyuşturuculara alıştırdığı tespit edildi. Rodio'nun, uyuşturucu bağımlısı kadınları evinin bodrum katında veya yakındaki motellerde erkeklerle para karşılığı ilişkiye zorladığı ortaya çıktı.

Rodio'nun 20'den fazla kadını mağdur ettiği belirlenirken, 2019'da tutuklanan suçlu şubat ayında fuhşa teşvik etme ve uyuşturucu maddenin cezai satışını içeren suçlamalardan kendisine yöneltilen suçları kabul etti. Rodio, duruşma günü geldiğinde ise savunmasının geri alınmasını isteyerek, "Bütün bu dava, adalet davasına bir utançtır. Bu bir adalet saçmalığıdır, işte budur" dedi.

"AİLESİNİN EVİNDE ZİNDAN VARDI"

Savcılık, Rodio'nun aldığı cezayı doğru bulurken, "Bu sanığın ebeveynlerinin evinde bir fuhuş zindanı vardı ve kadınları fuhşa zorladı. Onları uyuşturucu bağımlısı yaptı, bağımlılıklarını kontrol etmek için kullandı. Uyuşturucularını ödemek için paralarını aldı. Ve suçlu bulundu. Şubat ayında suçlu bulundu çünkü kanıtlar çok fazlaydı" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.