Hava Durumu

Borcunu ödemeyen oduncuya afişli tepki

Bursa'nın Karacabey ilçesinde doğalgaz tesisatı yapan bir firmanın sahibi, bir yıldır alacağını tahsil edemediği esnafı iş yerine astığı afişle protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2012 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2012 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Borcunu ödemeyen oduncuya afişli tepki

Aynı zamanda MHP Belediye Meclis Üyesi de olan firma sahibi Hüsnü Doğruoğlu, iş yerinin camına astığı, "Peki insan insanı kazıklarsa ne olur? Ya da odun kömür satışı yapan, evini doğalgaza çevirip kışı sıcak sıcak geçiren, ödemelerini yapmayan oduncu mu haber olur?’’ yazılı afişle borcunu ödemeyen esnaf arkadaşına tepki gösterdi. İş yerinin camına astığı yazıyla ilgili olarak, "Bu yazı reklam değil, gerçek. Ağabey dediğim bir esnafın, kardeşine (bana) attığı ekonomik kazığı protesto etmek için bu yazıyı astım” diyen Doğruoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Dürüstlük ve doğruluğun bir erdem olduğunu unutmaya başladığımızı gördükçe, bir de bunu esnaf ağabeyimin bana yaptığını yaşayıp görünce kahroluyorum. Günümüz ekonomik koşullarının insanlarımızı insanlıktan çıkardığını, kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yaptığını ve üstüne üstlük utanmadan yalan söyleyip kombi, radyatör ve ustalarımın işçilik emeklerini hiçe sayarak o evde nasıl oturduğunu merak ediyorum. Bu konuda biz iş yeri sahiplerini ve esnafı düşündürmek ve halkımızı bilgilendirmek, doğruları söylemek ve protesto etmek için de böyle bir yazıyı iş yerimin camına astım. Alacaklı olduğum, malum esnaf ağabeyimi defalarca ödeme için aradım ve arattım fakat kendisi oralı bile olmuyor. Artık aramaya utanıyorum. Belki bu yazıyı görünce utanır ve borcunu öder.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.