Hava Durumu

Boşandıktan sonra ilk kez konuştu...

Ahu Yağtu boşandıktan sonra ilk kez konuştu...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2014 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2014 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Boşandıktan sonra ilk kez konuştu...

Modelliği 19, oyunculuğu 15 yıl öyle sessiz ve derinden sürdürdü ki, Cem Yılmaz’a kadar sansasyonel bir ilişki de yaşamadığı için, evliliğiyle çok ilgi çekti, herkesin tanıdığı biri haline geldi. Evlenirken olduğu gibi boşanırken de “cool” davrandı. Şimdiyse işine bakıyor.
 

OĞLUMLA VAKİT GEÇİRMEK İSTİYORUM

Gelecekle ilgili hayalleriniz ve planlarınız ne? Neler yapmak, nerede olmak istiyorsunuz bundan sonra? Öncelikle oğlumla birlikte bol bol vakit geçirmek, onun gelişimini takip edip birlikte eğlenmek yapmak istediklerimin başında geliyor. Bununla birlikte auvintage. com ile ilgili bir dolu projemiz var. Zaman içinde o projeleri hayata geçirmek istiyorum. Diğer taraftan da oyunculuk ve sunuculukla ilgili gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyorum.

Dergicilik hayaliniz de mi var? Blog’umuzu dergi kıvamında sunmak için hazırlıyoruz. İsmi AUMAG olacak. Burada modadan sanata, tasarımdan yaşama dair pek çok konuyu ele alacağız. Dergilerle de işbirliklerimiz devam edecek.

OYUNCULUK BENİM MESLEĞİM

Gelecekte oyunculuğu düşünüyor musunuz? Elbette! Oyunculuk benim mesleğim. Eylülden beri projeleri inceliyorum. İçime sinen bir proje olunca kaldığım yerden devam edeceğim.

KAMERA GÜZEL VE ESTETİK OLANI SEVİYOR

Akademi İstanbul’da sahne sanatları eğitimi alan, Amerika’da da oyunculuk eğitimlerine katılan Yağtu, en son Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım’ın başrolde oynadığı “Aşk ve Ceza” filminde Pelin karakterini canlandırmıştı. Üstelik Pelin’in hikâyesi belli bir noktada sona erecekken sevilip dizinin son bölümüne kadar devam kararı alınması onu çok mutlu etmişti...

“Kamera güzel ve estetik olanı seviyor” diyen Yağtu, Uzaktan Kumanda, 90-60-90, Savcının Karısı, 29,30; Komiser Nevzat ve Kavak Yelleri’nde oynadı. Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan’la rol aldığı “Bir Avuç Deniz” filmiyse vasat bulunmuş ve eleştirilmişti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.