Hava Durumu

"Bravo aslanlarım!"

Futbolcularının ağır antrenman programında sergilediği performanstan hayli memnun kalan Üzülmez, "İşte bu. Böyle olmalısınız. Bravo aslanlarım. Çalıştığınız zaman karşılığını her zaman alırsınız. Çalışan adam asla kaybetmez. Çok iyi gidiyorsunuz" sözleriyle Yeşil Beyazlılar'ı motive etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bravo aslanlarım!"

Göreve geldiği ilk günlerde Bursa'da düzenlediği basın toplantısında takımın kondisyon ve fiziksel anlamda istediği seviyede olmadığından yakınan Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez dün Yeşil Beyazlılar'ın adeta pestilini çıkardı. Tam 1 saat 45 dakika süren antrenmanı üç bölüm halinde gerçekleştiren genç teknik adam oyuncularıyla yakından ilgilendi. Takıma ilk bölümde yerde esneme yaptıran İbrahim Üzülmez ardından oyuncularına saha etrafını iki bölüm halinde toplam 12 tur koşturdu.

BİR SANİYEYE TAHAMMÜLÜ YOK

Oyuncularından bir turu 65 saniyede tamamlamalarını isteyen genç teknik adam bitiş noktasına bir-iki saniye erken veya geç gelinmesine bile 'Sizden her şeyi en ince ayrıntısına kadar yapmanızı istiyorum. Turu zamanında bitirmelisiniz" dedi. İlendeki tabletle oyuncuların nabızlarını kontrol eden Üzülmez gördüğü performans karşısında futbolcularına 'İşte bu. Böyle olmalısınız. Bravo aslanlarım. Çalıştığınız zaman karşılığını her zaman alırsınız. Çalışan adam asla kaybetmez. Çok iyi gidiyorsunuz" sözleriyle seslendi.

ALKIŞLAR KIRMIZI TAKIMA

Bursaspor'da yorucu geçen antrenmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç oynandı. Takımını üç gruba ayıran İbrahim Üzülmez turnuva düzenletti. Selçuk Şahin'in kaptanlığını yaptığı kırmızı takım sarı takımı 7-2, yeşil takımı da 4-2 yendi. Turnuva sonrası birinciliğe ulaşan kırmızı takım objektiflere şampiyonluk pozu verdi.

İSMAİL'DEN 4 GOL

Bursaspor'un dünkü antrenmanında genç oyunculardan Ozan İsmail Koç attığı gollerle dikkat çekti. Selçuk Şahin'n kırmızı takımında yer alan Ozan İsmail, 4 gol atma başarısını gösterdi. Sarı takımı 7-1 yendikleri maçta da Kırmızı Takım'dan Kubilay Kanatsızkuş 4 gol attı.

NEREDE O ESKİ BURSA BASINI

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez dün medya mensuplarına da seslendi. Antrenmanı takip eden gazeteci sayısının az olmasını değerlendiren Üzül-mez saha ortasından Bursa'-dan gelerek kampı başından beri izleyen 4 gazeteciye, "Nerede o eski Bursa basını. Bak antrenmanı kaç kişi takip ediyor. Olsun, biz iyi sonuçlar aldıkça takip eden gazeteci sayısı da artar. Kolay gelsin sizlere" diye konuştu.

TABLET ELİNDEN DÜŞMÜYOR

Antrenman sırasında oyuncularının tüm verilerini dakika dakika takip eden İbrahim Üzülmez'in tablet bilgisayar elinden düşmüyor. Bir gözü sürekli tablette olan Üzülmez oyuncularından gelen verilere anında reaksiyon gösterip futbolcularını yapmaları gerekenler konusunda uyarıyor.

İLKER HOCA SON TURDA KOŞTU

12 turluk koşu etabının son turu hayli renkli görüntülere sahne oldu. İbrahim Üzülmez, elindeki tabletten oyuncularının derecelerini kontrol ederken Yeşil Beyazlıların gösterdiği performans üzerine son turu koşturtmadı. Üzülmez'in bu kararı almasında futbolcuların ısrarı da etkili oldu. Bu sırada yardımcılarından antrenör İlker Kıreker'in de futbolculardan yana tavır alması üzerine koşu etabı 11 tur üzerinden gerçekleştirildi. Son turu Kıreker de futbolcularla birlikte koştu.

KAYBETMEYİ UNUTACAKSINIZ

Dünkü antrenmanda çalışma programı değişiklikleri sırasında futbolcularını saha içinde toplayan Üzülmez kısa ama etkili bir konuşma yaptı. Üzülmez futbolcularına kazanmayı alışkanlık haline getirmelerini söylerken kullandığı ifadelerle dikkat çekti. 'Sizden kaybetmeyi unutmanızı istiyorum. Kaybetmemeyi alışkanlık haline getirirseniz bu bir refleks olur. Antrenmanda da maçta da asla kaybetmeyeceksiniz. Bunu hem bireysel hem de takım halinde yapmanızı istiyorum. Eğer bunu başarırsak bizi kimse yenemez." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.