Hava Durumu

Britney Spears'tan Prenses Diana paylaşımı

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, Prenses Diana'ya övgü yağdırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, 1997 yılında hayatını kaybeden Prenses'i anan Spears, Diana için "kendi gücünden habersiz saf bir dahiydi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Britney Spears'tan Prenses Diana paylaşımı

Britney Spears, Prenses Diana'yı, 'şimdiye kadar gelmiş en dikkat çekici kadınlardan biri' olarak andığı bir Instagram gönderisi paylaştı. 1995 yılında Prenses Diana'nın, Martin Bashir ile yaptığı röportajın büyük bir soruşturmaya konu olmasının ardından Amerikalı şarkıcı, Instagram'daki son gönderisinde Wales Prensesini övdüğü, bir mesaj yayınladı.

"SIRRI KENDİ GÜCÜNDEN HABERSİZ OLMASI"

Spears, paylaşımında; Diana'nın fotoğrafıyla büyük bir kalabalığın yer aldığı bir fotoğrafı arka arkaya koydu ve altına, "O asla kraliçe olmak istemedi, o sadece insanların kalbinde olmak istedi. O çocuklarına annelik yapma ve konuşma şekliyle saf bir dahiydi. Bunun sırrı tamamen kendi gücünden habersiz olmasıydı. 750 milyon insan televizyonda onun evlenmesini izledi. O her zaman şimdiye kadar gelmiş en dikkat çekici kadınlardan biri olarak hatırlanacak" yazdı.

39 yaşındaki şarkıcının paylaşımının altına hayranları, iki kadını karşılaştırdıkları birçok yorum paylaştı. Hayranlarından biri "Medyanın size davranış şekli gibi ikinizin hayatında birbirine benzeyen tonla şey var. Sen de milyonları etkileyen muhteşem bir kadınsın. Seni seviyoruz Britney" yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.