Hava Durumu

BTS üyesi pandemiden etkilenen çocuklar için bağışta bulundu

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'nin dansçı ve vokalist Jimin'in ardından J-Hope da yaptığı bağışlarla gündemde. Grubun sevilen üyesi pandemi döneminde imkanları sınırlı çocuklara yardım etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BTS üyesi pandemiden etkilenen çocuklar için bağışta bulundu

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'nin sevilen üyelerinden J-Hope, koronavirüs pandemisi devam ederken imkanları sınırlı çocuklara 100 milyon Güney Kore wonu (yaklaşık 650 bin TL) bağışladı.

South China Morning Post'un haberine göre ünlü şarkıcı kuruluş aracılığıyla şu ifadeleri kullandı:

"Bu bağışın çeşitli sorunlarla karşı karşıya olan dezavantajlı çocuklara, özellikle de ekonomik olarak koronavirüs'en mustarip çocuklara gitmesini umuyorum." J-Hope bu kuruluşa daha önce de bağışta bulunmuştu.

Ünlü şarkıcı 2018'de hasta çocuklar için 150 milyon Güney Kore wonu (yaklaşık 1 milyon TL) bağışlamıştı. Ayrıca 2019'da düşük gelirli öğrencilere yardım etmek için mezun olduğu liseye 100 milyon Güney Kore wonu aktarmıştı. Genç sanatçı aynı yıl hasta çocuklar için de 100 milyon won ayırmıştı. J-Hope, geçen yıl şubatta ChildFund Korea kuruluşunun 100 milyon wonun üzerinde bağış yapan Yeşil Soylu Klübü'ne dahil olmuştu. Somag News'un haberine göre kuruluşun başkanı da J-Hope'a derinden minnettar olduklarını söyledi. Kısa süre önce BTS'nin bir diğer üyesi Jimin de yaptığı yardımlarla gündeme gelmişti. Jimin de 2017 ve 2018'de mezun olduğu ilkokulda son sınıf öğrencilerinin üniforma masraflarını iki yıl üst üste karşılamıştı. Ayrıca 2019'da da doğduğu şehirde dar gelirli ailelerinin çocuklarının yemek ve diğer ihtiyaçlarını karşılamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.