Hava Durumu

Bu sessizlik hayra alamet değil

Bursaspor'da Ali Akman'la ilgili İstanbul medyasında her gün yeni bir haber çıkıyor. Camia genç futbolcunun sözleşmesinin uzatılması konusunda kulüpten gelecek haberi merakla bekliyor, başkan Erkan Kamat'ın sessizliğini koruması ise kafaları karıştırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bu sessizlik hayra alamet değil

Bursaspor'un genç forveti Ali Akman'ın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ali Akman Bosman Kuralları kapsamında 1 Ocak 2021'den itibaren başka kulüplerle görüşme hakkını elde edecek ve ön protokol yapabilecek. Bursa Hakimiyet bu konuyu daha önce de gündeme taşımış ve yönetimin elini çabuk tutması gerektiğine dikkat çekmişti. Geride kalan 9 maçta 7 gol 1 asisti bulunan Ali Akman bu performansının karşılığını Ümit Milli takım'a seçilerek aldı. Ancak Ali Akman'la ilgili hemen her gün yaygın medyada çıkan haberler hem genç oyuncuya hem de takıma olumsuz yönde etki yapıyor.

AYHAN AKMAN KONUŞTU

İstanbul medyasında çıkan son haberde "Menajerler, Ali Akman'ın hem amcası hem de temsilcisi olan Ayhan Akman'la görüşerek, aralarında 5 büyük ligden devlerin de bulunduğu teklifler getirdi. Ancak Ayhan Akman'ın cevabı kısa ve netti: 'Fatih hocaya sözümüz var...'" denildi. Bu haberden sonra taraftarlar sosyal medyadan kulübün Ali Akman konusunda camiaya net bilgi vermemesine tepki gösterdi. Bursaspor'da Ali Akman'ın sözleşme uzatma konusundaki tüm sorumluluğu başkan Erkan Kamat üstüne aldı. Kamat, Ali'yle ilgili şu ana kadar olumlu ya da olumsuz bir açıklamada bulunmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.