Hava Durumu

Burak Kapacak seriye taktı

20 yaşındaki futbolcu ilk haftada Adana Demirspor maçında asist yaparken, Altınordu maçını boş geçmişti. Burak ardından sırasıyla Giresunspor'a 1 gol, Tuzlaspor'a 1 gol, Balıkesirspor maçında 1 asist ve son Menemenspor maçında da 1 gol atmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Kapacak seriye taktı

TFF 1. Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Bursaspor'da, Burak Kapacak'ın performansı ise yüzleri güldürüyor. Geçtiğimiz sezon da Yeşil Beyazlı forma ile 1. Lig'de 26 maça çıkan 20 yaşındaki futbolcu 8 asist yaparken, rakip fileleri havalandırmayı ise başaramamıştı. Bu sezon ise teknik direktör Mustafa Er ile sağ kanattan sol kanada evrilen Burak Kapacak, Bursaspor'un her maç ileri uçtaki etkili silahı olarak dikkat çekiyor. Genç futbolcu bu sezona Bursa'da oynanan Adana Demirspor maçında yaptığı asistle başladı.

5 MAÇTA DİREKT KATKI
2. haftada oynanan Altınordu maçını Bursaspor 2-0 kazanırken, Burak Kapacak bu maçı boş geçti. 20 yaşındaki futbolcu Altınordu maçı sonrasında ise adeta seriye taktı. Burak önce 2-1 yenilinen Giresunspor maçında tek golü kaydetti. Ardından 3-3 berabere biten Tuzlaspor maçında yine rakip fileleri sarsan Burak Kapacak, 3-1 kazanılan Balıkesirspor maçında da 1 asist yaptı. Genç oyuncu son olarak da 2-1 mağlup olunulan Menemenspor deplasmanında gol atma başarısı gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.