Hava Durumu

Burak Yılmaz için transfer itirafı

Lille sportif direktörlüğünü bırakmasından bir süre sonra Real Madrid'de Ancelotti'nin ekibine katılan Luis Campos, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın Fransız ekibine kazandırılmasındaki kilit isim olan Campos, bu transferin perde arkasını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Yılmaz için transfer itirafı

Jose Mourinho'nun başında olduğu dönemde Real Madrid'in şef scout'u olan Luis Campos oyuncuyu o dönem keşfettiğini belirterek şunları söyledi: "2013'te Real Madrid ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde eşleşti. Benim de rakip hakkında rapor hazırlama görevim vardı. Kendisini o dönem keşfetmeye başladım ve oyuncuyu Mourinho'ya anlattım. O dönemden beridir bir Burak Yılmaz sevdalısı oldum".

'Falcao sakatlanınca Burak'ı istedik'

İspanyol ekibindeki o dönemin ardından Monaco kulübünde çalışmaya başlayan Luis Campos, Fransız ekibine Burak Yılmaz'ı transfer etmeye çalıştığı itirafında da bulundu. Portekizli futbol adamı "Monaco'da Falcao sakatlık geçirince kendisini transfer etmeyi istedik. Berbatov ve Burak Yılmaz arasında kararsız kaldık. Ancak çoktan yıldız olmuştu ve maaşı çok yüksekti. Avrupa'nın 5 büyük ligine bence çok geç geldi" dedi.

'Buradaki eksik parça sensin dedim'

Luis Campos ayrıca, Avrupa'ya niye bu kadar zamandır gelmemiş olduğunu oyuncuya da sorduğunu, sezon başında kendisine Lille'in teklifini nasıl ilettiğini de anlattı. Deneyimli idareci "Bu sefer kendisine tutkulu bir kulüpte bir meydan okuma teklif ettim. Güzel bir şehir, iyi bir hoca, modern tesisler ve gelecek vaat eden bir takım vardı. Burak'a burdaki tek eksik parçanın o olduğunu söyledim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.