Hava Durumu

Bursa AK Parti belediye başkan adayları bakın ne zaman açıklanacak

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, merakla beklenen belediye başkan adaylarının 1 haftaya kadar açıklanacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa AK Parti belediye başkan adayları bakın ne zaman açıklanacak

Türkiye'nin gündemini meşgul eden 17 Aralık operasyonuna da değinen Torun, "Hükümetin dik duruşu çirkin ve kirli tezgahı bozdu" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na asaleten atanan Cemalettin Torun, basın mensupları bir araya geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra çok sayı teşkilat üyesi katıldı.

AK Parti Bursa il yönetimindeki gerçekleşen istifaların ardından yeni yönetimi en kısa sürede belirleyeceklerini ifade eden Torun, belediye başkan adaylarının da 1 hafta içerisinde açıklanacağını söyledi.

Adayların belirlenmesi konusunda son aşamaya gelindiğinin altını çizen Torun, "Bursa'nın geleceğine şekil verecek adayları açıklanacak. 30 Mart seçimlerinde partimizin oyunu daha fazla arttırmak suretiyle yaşanan sıkıntılara sandıkta cevap vereceğiz. Birlik olacağız. Bana düşen ağır sorumluluğun bilincindeyim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Kısa bir süre sonra Bursa'yı kucaklayacak yeni il yönetimini belirlemek üzere çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Bursa teşkilatları olarak il başkanımıza kadar her kademedeki teşkilat mensubumuz olarak bir bütün halinde gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'nin gündemini meşgul eden 17 Aralık operasyonuna da değinen Torun, "Bunun altında yargı ve emniyet içindeki bir kısım illegal güçler var. Bu güçler tarafından ülkemizde oyun oynanmak istendi. Ülkemizin bu hızlı yükselişini hazmedemeyen uluslararası işbirlikçiler ülkemizi kaosa sürüklemek istedi. Başbakan hedef alınarak köşeye sıkıştırılmak istendi. Hükümetimizin dik duruşu bu çirkin ve kirli tezgahı bozdu. Bu kirli oyunlar bizim birbirimize kenetlenmemize vesile oldu. Her zamandan daha güçlü bir şekilde başbakanımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.