Hava Durumu

Bursa Alperen Ocakları, Doğu Türkistanlılara yardım eli

Bursa Alperen Ocakları, Ramazan Ayı boyunca Bursa'nın her köşesindeki ihtiyaç sahipleri ile birlikte Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin de yanında olarak örnek bir yardım çalışmasına imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Alperen Ocakları, Doğu Türkistanlılara yardım eli

Bursa Alperen Ocakları örnek çalışmalarına devam ediyor. Tüm dünyayı saran Covid19 Pandemi krizi ve içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı dolayısıyla çalışmalarını hızlandırıp, Bursa'nın her köşesindeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra şehirde ikamet eden Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin de yanında olarak her zaman yanlarında olduklarını gösteriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Alperen Ocakları Başkanı Abdullah Yüceler, bu yıl Covit19 Salgın tehdidi ve Ramazan Ayı nedeniyle ülkemizde yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaşarak bu anlamda tüm dünyaya örnek çalışmalar yapıldığını belirtti. Yüceler, Bursa Alperen Ocakları olarak Ramazan Ayı boyunca Bursa'daki ihtiyaç sahiplerine destek olurken bir yandan da Bursa'da ikamet eden Doğu Türkistanlı kardeşlerimize sahip çıkarak ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda bulunduklarını belirtti. Bursa Alperen Ocakları olarak Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin her zaman yanında olacaklarının altını çizen Abdullah Yüceler, bu kutlu yolda kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.