Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'de hizmet içi eğitim

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmaları kapsamında personele proje döngüsü yönetim eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Büyükşehir'de hizmet içi eğitim

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü koordinasyonluğundaki eğitim Büyükşehir Belediye Binası Uludağ Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi.

Proje yazımı konusunda kendini geliştirmek ve proje üretmek isteyen personele Türkiye Belediyeler Birliği'nden proje yazım uzmanı Camal Baş tarafından verilen eğitimde; proje yazımının ilke ve teknikleri doğrultusunda proje tasarlama, geliştirme, yazma ve sunma bilgi ve yeteneğinin kazandırılması konuları anlatıldı.

Eğitimin amacının gerekçelendirildiği bölümde; bir projenin tasarlanmasından yazımına ve ilgili destek programına başvurulmasından projelerin tüm aşamalarında zaman, para, kalite, insan, müşteri tatmini, risk gibi yönetim için gerekli tekniklerin planlanma ve kontrol etme yöntemlerinin her birinin işlenerek, proje yazımının ve yönetiminin her alanındaki tekniklerinin öğretilmesi ve proje yöneticilerinin yetiştirilmesi vurgulandı.

Program sonunda katılımcılar hem AB projesi tam başvuru doldurma becerisi, proje metodolojisi anlatımı, risk analizi, sürdürülebilirlik, etki analizi, AB projeleri mantıksal çerçeve matrisi ve bütçe konularında ayrıntılı bilgi sahibi; hem de Bursa Şehrinin sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayacak hibe projeleri geliştirme konusunda deneyim sahibi oldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.