Hava Durumu

Bursa'da 14 Şubat'ta nikah yoğunluğu

Bursa'nın İnegöl, Nilüfer, Mudanya ilçesinde 14 Şubatta çiftler nikah memurluğunda adeta sıraya girdi. Sevgililer gününde nikah kıymak isteyen 12 çift evlendirme dairesine başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 14 Şubat'ta nikah yoğunluğu

Her yerde olduğu gibi İnegöl'de de dünya evine girmek için 14 Şubat Sevgililer Gününü tercih eden çiftlerin yoğunluğu yaşandı. Aylar öncesinden bu özel günde nikahlarını kıydırmak isteyen çiftler randevu için başvuru yaptı. Aileleri, yakınları ve arkadaşlarıyla İnegöl Belediyesi Nikah Memurluğuna gelen çiftlerin nikah akitleri kıyıldı. 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle İnegöl'de bir günde toplam 12 nikah kıyıldı. Bu anlamlı gününün son nikah töreni ise Ali Rıza Şamlı ile Emine Durak çifti için gerçekleştirildi. Çok heyecanlı oldukları gözlenen çift evliliklerini çok daha anlamlı kılmak için bu özel günü tercih ettiklerini söyledi.

Nikahın ardından açıklama yapan gelin Emine Durak (Şamlı), "14 Şubat benim için çok özel bir tarihti, çünkü bugün benim doğum günüm. Hem doğum günüm münasebetiyle, hem de 14 Şubat Sevgililer Günü olduğu için nikahımızı bugüne denk getirdik. Nikah tarihimizi iki ay öncesinden bugün için alarak bu özel günümüzü ölümsüzleştirmek istedik" İfadelerini kullandı.

Damat Ali Rıza Şamlı ise, "Nikah tarihimizi iki ay öncesinden aldık. Almamızdaki sebep ise bugün bizim için özel bir gün, çünkü hayat arkadaşımın doğum günü, hem de sevgililer günü" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ERDEM NİKAHLARINI KIYDI

Aşklarını 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenerek taçlandırmak isteyen çiftler Nilüfer Belediyesi Nikâhevi'nde dünya evine girdi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu özel günde Merve İlhan ve Faruk Erkıran çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.
Evlenmek için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçen çiftler, Nilüfer Belediyesi Nikâhevi'nde mutluluğa adım attılar. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bu özel günde evlenen çiftlerin nikâhını kıyarak onların heyecanına ortak oldu. Her yıl binlerce nikaha ev sahipliği yapan, Bursa'nın en modern nikâh salonları arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Nikahevi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yeni heyecanlara sahne oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü'nü hayatlarının en anlamlı günü hâline getirmek isteyen çiftler, Plaza 16'da bulunan Nilüfer Belediyesi Nikâhevi'nde aşklarını nikâhla taçlandırdı. Gün boyunca 22 nikahın kıyıldığı bu özel günde, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de Merve İlhan ve Faruk Erkıran çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Çiftlerin nikâhını kıyarak ömür boyu mutluluklar dileyen Erdem, hediye verdi.

BAŞKAN TÜRKYILMAZ DA NİKAH KIYDI

Bursa'nın Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz hale getirmek isteyen çiftlerin nikâhını kıyarken, çiçeği burnunda eşlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, evliliğe adım atmak için14 Şubat Sevgililer Günü'nü tercih edençiftlerin nikâhını kıydı. Başkan Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda düzenlenen törenle dünya evine giren Zeynep Sezer ile Semih Uğuz çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Evliliğin özünün sevgi ve saygı olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, karşılıklı anlayışın ömür boyu mutluluğun sırrı olduğunu söyledi. Çiftlere hediyeler veren Başkan Türkyılmaz, "Hayatlarınızı birleştirdiğiniz bu anlamlı günde birbirinize olan sevgi ve saygınızın aslâ tükenmemesini dilerim. Hayatınız boyunca attığınız her adım sizi mutluluğa götürsün. Hayatınızdan sevgi hiç eksik olmasın. Hep sevgiyle, aşkla ve Mudanya ile kalın" diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, nikâhlarını kıydığı çiftlerin ilk çeyrek altınlarını da taktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.