Hava Durumu

Bursa'da 40 kişilik işe 400 kişi müracaat edince mülakat yapıldı

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde, Belediye ve İŞKUR ile ortak protokol kapsamında 6 ay süreyle yapmayı planladığı Toplum Yararına Çalışma Programı'nda çalışacak 40 kişiyi seçebilmek amacıyla mülakat gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2018 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2018 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da 40 kişilik işe 400 kişi müracaat edince mülakat yapıldı

Büyükorhan Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen mülakata 400 başvuru sahibi katıldı. Bayanların ağırlıkta olduğu mülakatlar Bursa Çalışma ve İş Kurumu İŞKUR ve Belediye personellerinden oluşan komisyon üyeleri tarafından yapıldı. Başvuruda bulunan tüm vatandaşların Emniyet ve sigorta sorgulamalarının tamamlanmasının ardından, başvurusu uygun görülen ve ihtiyaç sahibi vatandaşların önümüzdeki hafta işbaşı yapacağı bildirildi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, "Büyükorhan Belediyesi olarak her yıl belirli dönemler de olduğu gibi bu yılda Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde belediyemiz bünyesinde çevre temizliği projelerinde çalıştırılmak üzere işçi alımını gerçekleştiriyoruz. Proje kapsamında geçen yıl 140 vatandaşımıza istihdam sağlamıştık. Son alım yapacağımız 40 vatandaşımız ile birlikte bu sayı toplamda 190 olacak. Bu işçilerimizin maaş ve sigorta primlerinin tamamı İŞKUR tarafından karşılanmakta. Emniyet ve sigorta sorgulaması tamamlanan 40 kişilik isim listesi birkaç gün içerisinde İŞKUR tarafından ilan edildikten sonra, başvuru sahibi vatandaşlarımızın önümüzdeki işbaşı yapmalarını sağlayacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.