Hava Durumu

Bursa'da akıllara durgunluk veren dolandırıcılık

Bursa'da bir vatandaş, bir küp altına ortak olma hayaliyle, yeni tanıştığı şahsa, eşinden dostundan borç aldığı 32 bin doları kaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2014 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2014 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da akıllara durgunluk veren dolandırıcılık

Olay, merkez Yıldırım ilçesinde bir apartmana yeni taşınan dolandırıcı M.B. ile H.Y. arasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre H.Y, başına geleceklerden habersiz M.B. ile sık sık görüşmeye başladı. M.B., İnegöl'ün Yenice kasabasında bir küp altın sikke, kama, 4 kilo altın tozu ve heykel bulduklarını söyleyerek, H.Y.'den kendisine yardımcı olmasını istedi.

Cep telefonunda bulunan fotoğrafları göstererek bunları nasıl elinden çıkarabileceğini anlattı. Bir sonraki görüşmelerinde ise M.B., yanında getirdiği 190 bin liranın eksik olduğunu, yardımcı olması halinde küp dolusu altına kendisini ortak edebileceğini söyledi. Yakınlarından 32 bin dolar borç bulan H.Y, parayı verdikten sonra bir daha M.B.'yi görememesi üzerine dolandırıldığını anladı.

Polise olan biteni tek tek anlatan H.Y., borç olarak bulduğu paranın kurtarılmasını istedi. İfadesi alınan H.Y., evinin yolunu tutarken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.