Hava Durumu

Bursa'da Başkan Aydın'dan YKS'ye girecek öğrencilere başarı mesajı

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) girecek öğrenciler için bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Aydın'dan YKS'ye girecek öğrencilere başarı mesajı

Başkan Aydın'ın mesajı şöyle:

"Büyük emekler ve çabalar sarf ederek hazırlandığınız bu sınavda tüm öğrencilerimizin başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Gençlerimiz sınav hazırlıkları süresi boyunca büyük bir azim ve çaba sarf ettiklerini ve emeklerinin karşılığını alabileceği başarılı bir sınav diliyorum.

Sevgili gençler; "özellikle içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda okullarımızdan ayrı kaldınız ve sokağa çıkamadınız. Bu süreç zarfında moral ve motivasyonunuzun etkilendiğinin farkındayım. Eğitimlerinize online olarak devam ettiniz ve sınavlarınıza bu şekilde hazırlandınız. Her ne olursa olsun, şartlar neyi gerektirirse gerektirsin, geleceğe güvenle bakabilmemizin tek teminatı sizlersiniz. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ancak belirtmek isterim ki bu sınavda başarı elde edememek hiçbir şeyin sonu değildir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Eğitim almayı hedeflediğiniz meslekleri ve alanları belirlerken her mesleğin kendi başına bir değer olduğu ve fırsat barındığını unutmayalım. İnşallah hepinizin sınavı güzel geçer ve hayallerinizi kurduğunuz üniversitelerde okuma imkânı sağlamış olursunuz.

Gençlerimizi hayatının yeni safhasına taşıyacak ve sayfa açacak olan bu sınav önemlidir. Ancak hiçbir şey gençlerimizin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığından önemli değildir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan kıymetli gençlerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.