Hava Durumu

Bursa'da Başkan Aydın hemşireleri unutmadı

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın 12 Mayıs Hemşireler günü sebebiyle Orhangazi Devlet Hastanesindeki hemşirelere karanfil vererek günlerini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Başkan Aydın hemşireleri unutmadı

Başkan Aydın; "Zor şartlar altında fedakârca çalışarak insanların sağlığına kavuşması için ellerinden gelen gayreti sergileyen değerli hemşireler mesleğini canla başla icra etmektedir. Ülkemizi ve tüm dünya ülkelerini etkisi altına alan Koronavirüs (COVİD-19) hastalığının tedavisi kapsamında hemşirelerimiz çok büyük bir rol üstlenmiştir. Hemşireler, sağlıklı bir toplumun oluşması ve bireylerin sağlığının korunarak hayatlarını kaliteli bir biçimde sürdürmelerinin temini için hiçbir ayırım gözetmeksizin gecesini gündüzüne katarak çalışan gizli kahramanlardır.

Bu zorlu süreci, en az hasarla atlatmamıza büyük katkı sunan sağlık çalışanlarımızın her birine canı gönülden teşekkür ediyorum. Emeğine ve üstün görev ahlakını katan hemşirelerimiz; her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Umutları sevince dönüştürmek gayretiyle çalışan tüm hemşirelerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, üstün başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Sevginiz, özveriniz, meslek aşkınızla; güzel günler çok yakın. Kahramanlarımız arasında sizlerde varsınız. İyi ki varsınız. Hemşireler Gününüz kutlu olsun. Bu zorlu süreçte sizler bizlerin sağlığı için sahadasınız. Bu mücadeleyi en az hasarla atlatmak adına Evde Kalalım, Sağlıklı Kalalım Çünkü #HayatEveSığar" dedi.

12 Mayıs Hemşireler günü sebebiyle Orhangazi Devlet Hastanesi'ndeki hemşirelerin gününü kutlama programında, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ ve Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı İlhan kılıç 'da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.