Hava Durumu

Bursa'da bir ilk

Nöroloji Uzmanı Doktor Ümit Sönmez ve Psikiyatrist Psikoterapist Doktor Özyıl Öztürk Sarıkaya, Bursa'-nın ilk Nöropsikiyatri ve Psikoterapi Kliniği'ni açtı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da bir ilk

HABER I Ayşegül SEVER I

22 YILLIK TECRÜBE
Sağlık sektörüne yapılan yatırımlar Bursa'da hız kazandı. Nöroloji Uzmanı Doktor Ümit Sönmez ve Psikiyatrist Psikoterapist Doktor Özyıl Öztürk Sarıkaya, Karaman Mahallesi'nde bir plazada Nöropsikiyatri ve Psikoterapi Kliniği açtı. Birçok doktorun ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı açılış töreninde konuşan Ümit Sönmez, 22 yıl Bursa Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra kendi kliniklerinde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Nörolojik hastalıkların çok yaygın olduğunu ifade eden Sönmez, yıllardır olduğu gibi vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

İKİ DALDA UZMANLIK
Kliniğin ortaklarından olan Psikiyatrist Psikoterapist Doktor Özyıl Öztürk Sarıkaya ise Bursa'da Nöroloji ve Psikiyatri Kliniği'nin bir arada olacağı ilk klinik olduklarını ifade etti. Sarıkaya, bağımlılık alanında yıllarca çalıştığını anlatırken bağımlılık ve psikoterapiler anlamında hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Kliniğin en büyük özelliğinin hem nöroloji hem de psikiyatrist bulunmasının büyük ayrıcalık olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından kliniğin açılışını Nilüfer Belediye Başkanvekili Doktor Sibel Özer yaptı. Ardından tebrikler kabul edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.