Hava Durumu

Bursa'da büfe faresi kameraya yakalandı!

Bursa'da sokak kısıtlamalarını fırsata çeviren hırsızın büfeye girip kasayı boşaltması güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın otomobil farı gördüğünde kendisini yatarak saklaması ise ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büfe faresi kameraya yakalandı!

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi'ye bağlı Yeşilova Mahallesi'nde faaliyet gösteren iş yerine giren hırsız güvenlik kameralarına yakalandı.

Olay akşam 20.30 sularında yaşanırken, içeriye giren hırsızın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Hırsızın iş yerinin arka tarafında bulunan camdan girdiği ve kasada bulunan bozuk paraları aldıktan sonra kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Yaşananlardan sonra polisin kaçan hırsızı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

İŞ YERİNE GELİNCE FARK ETTİ

Kısıtlamanın ardından Pazartesi günü sabah saatlerinde iş yerini açan Üzüm, camların gevşetildiğini ve çekmecelerin karıştırıldığını fark etti. İş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen Üzüm, dükkanına hırsız girdiğini fark etti. Konuyla ilgili polise ihbarda bulunan Üzüm, yapılan olay yeri çalışmalarının ardından şüpheliden şikayetçi oldu.Başından geçenleri anlatan Üzüm, hırsızın sadece 30 TL çaldığını ama iş yerine de maddi zarar verdiğini belirtti. Üzüm, "Sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle Cuma akşamı iş yerimizi kapatıyoruz. Pazartesi sabahı dükkana geldik, camların zorlandığını gördük. Kasaya baktığımızda bozuk paraların çalındığını gördük. Ellerini kollarını sallaya sallaya içeri girmiş. Güvenlik kameralarına baktık, hırsızlık yaptığı anları gördük. Bir hafta önce bizim diğer şubemize girmişler. Aslında tedbir alıyoruz ama bozuk paralar için girmezler diye düşünüyoruz. 30-40 TL parayı çalmazlar diye düşünüyordum." dedi.Öte yandan hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde hırsızın içeri girdikten sonra çekmeceleri karıştırdığı anlar yeralıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.