Hava Durumu

Bursa'da büyük filoların tercihi: Sönmez Koç Oto

Bursa'da otomotiv sektörünün lider kuruluşlarından olan Sönmez Koç Oto son zamanların en yoğun günlerini yaşıyor. Piyasada, uygun, güvenilir ve yerli olması ise tercih edilmesindeki en önemli sır.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da büyük filoların tercihi: Sönmez Koç Oto

HABER | Merve ÖZEMİR

Bursa'nın kalbi olan otomotiv sektöründe bazı firmalarda son günlerde hareketlilik gözleniyor. Büyük firmalar filo alımlarını yenilemeye giderken yine yerli güvenilir ve piyasada uygun avantajlar sunan şirketleri tercih ediyor. Yakın zamanda büyük bir firmadan 10 servis aracı siparişi aldıklarını söyleyen Sönmez Koç Oto Filo Satış Danışmanı Serkan Canbazlı konu hakkında açıklamada bulundu. Canbazlı, "Sıfır araçlarla ilgili bizim bu günlerde yine güzel kampanyalarımız oluyor. Fiyatlarımız rakip firmalara göre çok çok avantajlı ayrıca servis bakım maliyetleri konusunda uygun ve aracımız yerli bir ürün. Bu sebeple de bizi tercih ediyorlar" dedi.

Sönmez Koç Oto Filo Satış Danışmanı Serkan Canbazlı firmaların filolarını yenilediğini söylerken, "Tamamına kredi seçeneklerimiz ve fiyat avantajlarımız olduğu için firmalar şuan filolarını yeniliyorlar. Çünkü her geçen gün yerine gelen zamlar 3-5 ay sonra keşke demektense şimdiden fiyatlarında uygun olmasını fırsat bilip firmalar tercih ediyorlar. Bu hafta 28 tane kadar servis aracı siparişimiz oldu. 4 tanesini dün teslim ettik. Şimdiyse Mistur Turizm A.Ş. 10 kadar servis aracı alarak servislerini yenileme yoluna gitti." diye ifade etti. Mistur Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şemsettin Erhan'da sipariş ettikleri 10 servis aracını Sönmez Koç Oto'dan alarak filo alımlarını yeniledi.

"Bugün alan daha avantajlı"

Canbazlı konuşmalarına devam ederken, "Bugün alan daha avantajlı . Çünkü her geçen gün maalesef euro ve dolar kur dalgalanması sebebiyle fiyatlar yükseliyor.Bizim de tavsiyemiz alımlarını kimse ertelemesin" şeklide oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.