Hava Durumu

Bursa'da eğlencenin yeni adresi Magic House

Bursalılara eğlence dünyasında yeni kapılar açan Magic House 3. şubesini açtı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2020 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2020 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da eğlencenin yeni adresi Magic House

HABER | Merve ÖZDEMİR

Star Park'ın bünyesinde bulunan Magic House 3. şubesini Podyum Park'ta açtı. Daha önce İstanbul Torıum ve Korupark Star Park içinde açılan Magic Hause şimdi de Podyum Park'ta Star Park bünyesinde hizmete girdi.

İşletme sahibi Samet Akyıldız, 3. şubelerinde yeniliklere gittiklerini ifade ederken sihirli ev olarak bilinen Magic Hause'yi sosyal medya ve deneyim müzesi olarak yorumladı.

Akyıldız, "Magic Hause 3. şubesini Podyum Park'ta açtı. Bu kez biraz daha yenilikler yaptık. Magic Hause tanıtmak gerekirse sosyal medya ve deneyim müzesi olarak sanat ve eğlencenin birleştirildiği bir müze diyebiliriz. Buranın amacı daha çok fotoğraf çekilerek anı biriktirmek, sosyal medyaya içerik üretmek, 37 milyon kullanıcılı instagram hesabının Türkiye'deki aktif kullanıcıları için sunulan bir hizmet" şeklinde konuştu.

İşletme sahibi Samet Akyıldız konuşmalarına devam ederken, "Daha önce İstanbul Torıum ve Korupark Star Park içinde açılan Magic Hause burada iki katlı yeni işletmesi ile birlikte hem daha büyük hem daha renkli olarak yola çıktık. Alt katta aylar boyu süren sanatçıların çalışmalarıyla üst katta ise daha interaktif daha katılımlı fotoğraf alanlarını yarattık. Şuanda burada toplamda 24 tane fotoğraf çekim alanımız var. Biz ziyaretçilerimiz için onlara güzel anılar bırakabilmek için burada hizmet vermekteyiz ve tüm Bursalıları ve şehir dışından gelecek olan ziyaretçilerimizi bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.