Hava Durumu

Bursa'da GESİAD ile Medicana arasında işbirliği protokolü

Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) ile Medicana Bursa Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Remzi Kaşı arasında imzalanan anlaşmaya göre GESİAD üyeleri Medicana Hastanelerinin sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecekler.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da GESİAD ile Medicana arasında işbirliği protokolü

İmza töreninde konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, Medicana gibi kaliteli sağlık hizmeti sunan bir kuruluşla iş birliği yapmaktan ve bu hizmeti avantajlı bir şekilde üyeleriyle buluşturmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Kaya, "Üyelerimize sunduğumuz hizmetlere sağlık alanında yapmış olduğumuz bu işbirliği ile bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimiz ve birinci derecedeki yakınları Medicana Bursa Hastanesi'nde ve ülkemizdeki diğer Medicana Hastanelerindeki sağlık hizmetinden avantajlı bir şekilde yararlanabilecek" dedi.

GESİAD'ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve karşılıklı işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Remzi Kaşı da "Hizmet kalitemizi Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği'ne (GESİAD) sunma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Bursa'ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdik. Gerek teknoloji gerekse hekim kadromuzla iddialıyız. Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız Medicana Bursa Hastanesi'nde dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli alt yapıyı hazırladık. Hastalarımızın her isteğine yanıt verecek bir alt yapı ile hastaneden çok otel konforunda hizmet sunuyoruz. Her branşta SGK anlaşması ve özel sağlık sigortası anlaşmamız bulunmakta. Medicana olarak herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz. GESİAD ile de böyle bir güzel çalışma içinde bulunmaktan son derece mutluyuz " şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.