Hava Durumu

Bursa'da Hürriyet Sosyal Tesisleri binası kaderine terk edildi!

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde önceki dönem belediye yönetimi tarafından Hürriyet Mahallesi'ndeki STK ve Hürspor kulübü için yapımına başlanan ancak yaklaşık 14 aydır çivi çakılmayan Hürriyet Sosyal Tesisleri binası kaderine terk edilmiş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da Hürriyet Sosyal Tesisleri binası kaderine terk edildi!

Orhangazi'de önceki belediye yönetimi tarafından Hürriyet Mahallesinde STK'lar ve Hürspor kulübünün kullanımı için inşasına başlanan Hürriyet Sosyal Merkez binasında çalışmalar 14 aydır yapılmıyor. Neşet Çağlayan döneminde yapımına başlanan, ancak Bekir Aydın'ın göreve gelmesinden sonra ödenek yetersizliği ileri sürülerek inşaatı devam etmeyen Hürriyet Sosyal Merkezi binasında çalışmaları yüklenici firma kendi imkanları ile yavaş yavaş sürdürüyor.

YÜKLENİCİ FİRMAYA BIRAKILDI

Orhangazi Belediyesi'nin ödenek sorunundan dolayı binanın yapımı ile ilgili yüklenici firmaya ödeme yapmamasından sonra belediye yönetiminin binanın dükkanlarından bazılarını yüklenici firmaya devretmesi karşılığında inşaatın tamamlanmasını teklif ettiği ve binanın kullanım hakkının ise halen yüklenici firmada olduğu belirlendi.

ORGÖÇ UMUDU KESTİ YENİ BİNA KİRALADI

Öncelikli olarak Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (ORGÖÇ) lokali için planlanan binada inşaatın bir türlü tamamlanamamasından dolayı ORGÖÇ yönetimi yine eski lokalin karşısında bir yeri kiraladığı ve lokalin faaliyetlerini burada sürdüreceği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.