Hava Durumu

Bursa'da kaza: 3 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, önce refüje arından ise kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarptı. Kazada cipte bulunan 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2020 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2020 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kaza: 3 yaralı

Kaza, öğlen saatlerinde Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana geldi. Aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Berhem Ö. yönetimindeki 04 DD 662 plakalı cip, önce orta refüjdeki elektrik trafosuna ardından da kırmızı ışıkta bekleyen Ertan B. yönetimindeki 16 ABT 556 plakalı hafif ticari araç ve 06 AFL 132 plakalı otomobile çarptı.

Kaza sonucu cipte bulunan 63 yaşındaki Hatun Ö., 30 yaşındaki Şevval Ö. ve 42 yaşındaki Hanım Ö. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bursa-Ankara karayolu, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.