Hava Durumu

Bursa'da kendinizi özel hissedeceğiniz bir kafe: Monte Coffee

Neşe Kaya ve Kardeşi Harun Nergis iki genç girişimci..Onlar hayallarini gerçekleştirerek kafe sektöründe özel tarifleriyle ilklere imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2020 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2020 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kendinizi özel hissedeceğiniz bir kafe: Monte Coffee

HABER | Merve ÖZDEMİR

Mekan olarak Özlüce'de bulunan küçük şirin bir butik kafe: Monte Coffee...

Birbirinden farklı içecekler daha önce denenmemiş tatlıların sunulduğu bu butik kafenin sahibi iki genç girişimci kardeş olan Neşe Kaya ve Harun Nergis'in ilklere imza attıkları işletmelerinde keyifli bir sohbet gerçekleştirerek hikayelerine ortak olduk.

"MÜŞTERİLERİMİZ KENDİNİ ÖZEL HİSSETSİN DİYE..."

Sohabetimize asıl mesleği tasarımcılık olan Neşe Kaya ile başlarken aslında kardeşinin hayalini gerçekleştirmek için bir yola çıktıklarını ifade ederken zaman içerisinde keyifli bir yolculuğa dönüşen hikayelerini anlattı. Kaya, " Kardeşim ile birlikte yaklaşık 1 ay kadar önce Monte Coffe' yi açtık. Hikayemiz kardeşimin fikri ile başladı. Ben aslında tekstil üzerine tasarımcılık yapıyorum. Bir gün kardeşim kafe açalım dedi ama hiçbir fikrimiz yoktu.Sonra araştırmalarımız doğrultusunda Bursa'da olmayan ürünleri getirmek istedik. Bizi başkalarından farklı ne kılabilir sorusu üzerine farklı ürünler çıkartmaya başladık ve özel tarifler bulduk. Farklı tariflerle farklı içecekler çıkarttık.Aynı zamanda ürünlerimizin görselleri ve sunumlarını çok özel tuttuk.Bununla hedeflediğimiz şey ise müşterilerimizin kendilerini tamamen özel hissetmeleri için yaptık ve hikayemize bu şekilde başlamış olduk" dedi.

SANATSAL BİR MENÜ

Japon pankek, Del Monte, Pabo Cup, Da Vinci Puff, Van Gogh Waffle, Donetella Karpatka, Spanish Cookıe Latte, Galaxs Tea, Le Monte, kişiye özel tasarım çikolatalar ve ressam isimlerinin birleştiği sanatsal bir menü ile müşterilerine ilkleri yaşatmayı hedefleyen kafede menünün hikayesini de anlatan Neşe Kaya, "Daha önce ben resim eğitimi almıştım. Ressamlara ilgim vardı.Menülerimizi çıkartırken ressamların isimlerini çıkartalım dedik. Her ressamın tonlarında bizde menülerimizdeki tatlılarımıza ekleyerek başladık.Hedefimizde müşterilerimizi kendilerine özel hissettrime ve ilkleri yaşatma arzusu da olunca bu konuda sınırlarımızı da zorladık" diye anlattı.

"BURSA'DA İLKLERİ SUNMAK İSTEDİK"

Kafenin diğer ortağı ve Neşe Kaya'nın da kardeşi olan Harun Nergis'te kafe açma isteğinin altında yatan sebebi, Bursa'da daha önce bu tarz bir çalışma olmadığını ifade ederken "Aslında İstanbul'da özel butik ve dizayn kafeleri görüyoruz ama Bursa'da bunun eksikliği vardı ve neden olmasın dedim ve benim de zaten böyle bir hayalim vardı. Daha sonra ablama söyledim. Kendisinin desteği ile gerçekleştirdik. Bunun için kendisine de çok teşekkür ediyorum. Burada ilkleri müşterilerimize sunmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.