Hava Durumu

Bursa'da kısıtlamada minik Muhammet'e sürpriz doğum günü

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 11 yaşına giren oğlu Muhammet İbek'e (11) pasta alamayan Neslihan İbek (30), 155'i arayarak, polisten yardım istedi. Polis ekipleri, pasta alarak evine gittikleri Muhammet'e doğum günü sürprizi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kısıtlamada minik Muhammet'e sürpriz doğum günü

Osmangazi ilçesi Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde yaşayan Neslihan İbek, dün oğlu Muhammet İbek'in doğum gününü sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kutlayamadı. Oğluna sürpriz yapmak isteyen anne 155'i arayarak, durumu anlattı ve polisten yardım istedi. Anne İbek'in isteği üzerine Emek Polis Merkez Amirliği ekipleri harekete geçti. Pasta alan ekipler, İbek ailesinin evine gitti. Mumları yakarak kapıyı çalan polisi, doğum günü olan Muhammet İbek karşıladı. Polisi karşısında görünce büyük sevinç yaşayan İbek, ekiplere teşekkür etti.

'ONLARI ÇOK SEVİYORUM'

Doğum günü kutlamasından haberi olmadığını ve polisleri görünce çok şaşırdığını söyleyen Muhammet İbek, "11 yaşıma girdim bugün. Doğum günümü polisin kutlayacağından haberim yoktu. Bana da sürpriz oldu. Onları çok seviyorum ve teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.