Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet

Orhangazi-Yalova sınırındaki küme evlerde içki alemiyle doğum gününü kutlamak için bir araya gelen 4 şahıs arasındaki tartışma kanlı bitti. Yaş gününü kutlayan şahıs, çilingir sofrasında birlikte oturduğu Azeri asıllı arkadaşını tüfekle öldürdü. Evdeki diğer iki kişi ise kaçarak kurtuldu. Jandarmanın cinayetten saatler sonra çelik yeleklerle girdiği evde sızmış halde bulunan zanlı, kimseyi öldürmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2014 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2014 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç cinayet

Olay, Yalova’nın Sugören köyüne bağlı Yalova Bursa il sınırındaki Küme Evler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre çiftlik evinde yalnız kalan F.D., dün 59. yaş gününü kutlamak üzere 3 arkadaşıyla birlikte eve geldi. Komşular, saat 14.00 sıralarında eve gelen şahıs ve arkadaşlarının içki sofrası kurup kutlama yaptıklarını söyledi.

\"\"

Evden yaklaşık 2 saat sonra silah sesleri duyulmaya başlandı. Aralıklarla saatlerce devam eden silah seslerinin ardından akşam saat 23.00 sıralarında kutlama yapılan evden kaçtıklarını söyleyen 2 kişi, 155 hattından polisi aradı. Olay yerine gelen Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Azeri ve Gürcü asıllı L.E. (30) ve N.M. (30) ile Küme Evler girişinde buluştu. Korkmuş durumda polise sığınan şahıslar, evdeki F.D.'nin 40 yaşındaki Azeri asıllı arkadaşları R.A.’u tüfekle öldürdüğünü ve kendilerinin de kaçarak kurtulduğunu söyledi.

\"\"

FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Orhangazi polisi, Orhangazi Jandarma Komutanlığı ve Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte cinayetin işlendiği evin çevresinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. İddiaya göre F.D., polisin hoparlörle yaptığı uyarılara da havaya ateş açarak karşılık verdi.

\"\"

Olayın yaşandığı bölgenin Yalova sınırında kalması sebebiyle evin çevresinde tedbir alma görevi Yalova Jandarma Komutanlığına devredildi. Jandarma gece saat 02.00 sıralarında çelik yeleklerle eve girdi. Otomatik silahların da tedbir amaçlı hazır bulundurulduğu operasyonda F.D. evde sızmış halde bulundu. R.A. ise evin üst kat balkonunda ölü bulundu.

İLGİNÇ CEVAP: “BEN KİMSEYİ ÖLDÜRMEDİM”

Olay sonrasında jandarma olay yeri inceleme ekipleri, evin içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yalova Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek evden kaçan şahıslar ve cinayet işlediği iddia edilen şahsın ifadelerini aldı. Evdeki av tüfeğine el konulurken, beraber kutlama yaptığı arkadaşını öldürdüğü iddia edilen F.D., incelemelerden sonra sabaha karşı evden çıkarıldı. Şahıs, gazetecilerin sorusu üzerine kimseyi öldürmediğini söyledi. R.A.’un cenazesi ise Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.