Hava Durumu

Bursa'da korkunç sonla biten soygun anı kameralara yansıdı

Bursa'nın bir muhtarın soygunu önlemek için ateş etmesi neticesinde sırtından vurarak öldürdüğü iddia edilen hırsızlık zanlısı ile suç ortaklarının soygun anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2014 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2014 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korkunç sonla biten soygun anı kameralara yansıdı

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Olay, önceki gün sabaha karşı merkez Yıldırım ilçesine bağlı Hamamlıkızık Mahallesi'nde meydana geldi. Kooperatife ait bakkalı soyan kar maskeli zanlılar, alarmın ötmesi üzerine otomobille kaçmaya başladı. Alarmın çalması üzerine uyanan muhtar F.Ç. (61), tabancasını alarak dışarı çıktı. Paniğe kapılan zanlılar, geldikleri otomobile binerek kaçmaya başladı. Muhtar F.Ç., şüphelilerin aracının arkasından bir el ateş etti.
Jandarma, olayla alakalı soruşturma başlattı. Hırsızlık şüphelilerinden İ.A., ekipler tarafından gözaltına alınırken, 30 yaşındaki A.A.’nın cesedi ise bir gün sonra Hamamlıkızık İlköğretim Okulu arkasındaki boş bir arazide bulundu. Sırtından vurulan ve birçok hırsızlık suçundan kaydı olduğu iddia edilen A.A.’nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu arada kooperatife ait marketin güvenlik kameralarına yansıyan soygunda, kar maskeli üç şahsın demir makasıyla kepenk kilitlerini kesip içeri girdikleri görülüyor. Zanlılar, yanlarında getirdikleri çuvallara marketteki sigaraları doldurup kasayı kırarak bin liralık bozuk parayı alıyor.

Kooperatife ait marketin ikinci kez soyulduğu öğrenilirken, kimliği belirsiz üçüncü hırsızın firar ettiği Hamamlıkızık köyünde jandarma ekiplerinin araştırmaları sürüyor.

Öte yandan Yıldırım İlçe Jandarma Komutanlığında sorgusu tamamlanan Hamamlıkızık Mahallesi Muhtarı F.Ç., geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye arka kapıdan sokuldu. Muhtarın savcılıktaki sorgusu sürüyor.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.