Hava Durumu

Bursa'da kuaförlerde 'tam kapanma' yoğunluğu!

Bursa'da tam kapanma öncesi kuaför ve berberlerde yoğunluk tavan yaptı. Yarın akşam 19.00'da başlayacak olan tam kapanma süreci ile birçok işletme geçici olarak kapatılırken bu işletmeler arasında kuaför ve berberler de yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2021 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kuaförlerde 'tam kapanma' yoğunluğu!

17 günlük tam kapanma sürecinin başlayacağı 29 Nisan akşamı saat 18:00'e kadar kuaför ve berberler açık olacak.

Kuaför ve berberler tam kapanma sürecinde kapalı olacak. 17 günlük tam kapanma öncesi Bursa'da kuaför ve berberlerde randevu defterleri doldu.

Çatmakas Kuaför ve Güzellik Merkezi'nin saç uzmanı Cüneyt Bandırma,"Saat başı olarak müşteri alıyoruz, hijyen kurallarına uyuyoruz" dedi.

Bandırma, Şöyle devam etti:

"Kapanma olacağı için evlerinde olacak vatandaşlar. Maalesef açıldıktan sonra devam edeceğiz. İnsanlar kapanma sürecinde evlerinde bir şeyler yapmak isteyecekler. Onun için şimdiden yoğun bir şekilde saat başı alarak insanları mağdur etmeden, hijyen kurallara uyarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

'17 GÜN SONRA KAMPAYALAR YAPACAĞIZ, İNSANLARA YARDIMCI OLACAĞIZ'

"Cumaya kadar çok yoğunuz. İşlem yapılan saç boyası kesim olsun saatlerimizi ayarlıyoruz. Açılışımızda kampanyalarla geleceğiz .İnsanlara yardımcı olmak amaçlı. Kadınları daha bakımlı bir hale getirmek için. Kapanma sürecinde kadınlara önerim ise saçlarına çok iyi baksınlar. Her gün saç yıkamasınlar. Dışarıdan alınan kimyasallar ile bakım yapmasınlar saçların kırılmasına sebep oluyor. Bu süreçte de saçlarımıza biraz daha öze gösterelim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.