Hava Durumu

Bursa'da kuzeninin kaçırıldığı iddiasıyla dehşet saçtı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi, kaçırdığı iddia edilen kızın kuzeni tarafından av tüfeği ile vurularak yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2013 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kuzeninin kaçırıldığı iddiasıyla dehşet saçtı

Edinilen bilgiye göre akrabaları ile dışarı çıkan 28 yaşındaki Mustafa K., sevgilisi Özlem A.'yı evinin yakınından alarak araçla gezmeye çıktı. Özlem A.'nın kaçırıldığını belirten ailesi ise durumu emniyete bildirdi. Genç kızın kuzeni Erdal Y., yaklaşık 2 saat sonra otomobiliyle Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan aracın önünü kesti. İddiaya göre Erdal Y., araçtan inip yaya olarak kaçan Mustafa K.'yi arkasından av tüfeğiyle ateş ederek vurdu.

Sol ayağına mermi isabet eden Mustafa K. yaya olarak kaçmaya devam etti. Süleymaniye Mahallesi Şeyhşamil Caddesi'ne gelen Mustafa K., kan kaybından yere yığıldı. Yerde yatan yaralı genç, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Mustafa K.'nin yakınları ile kız arkadaşı Özlem A.'nın içinde bulunduğu araç olay yerinden kaçmasına rağmen polis tarafından kısa sürede bulunurken, zanlı Erdal Y. ise aranıyor. Öte yandan park halindeki bir özel otomobile de mermi isabet ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.