Hava Durumu

Bursa'da lise öğrencisi gencin ölümünün ardındaki sır çözülemedi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, evinin önünde yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise öğrencisinin ölümünün üzerindeki sır perdesi aralanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2014 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da lise öğrencisi gencin ölümünün ardındaki sır çözülemedi

Geçen salı akşamı Hürriyet Mahallesi’ndeki evlerinin önünde yaralı halde bulunduktan sonra ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden 16 yaşındaki Berke Taştan’ın ölümüyle alakalı polisin geniş çaplı soruşturması sürüyor.

Polis, çevredeki iş yerlerinin bütün güvenlik kameralarının görüntülerini izledi. Bir kamerada, Taştan, elinde market poşeti ile evinin bulunduğu aralığa girerken görülüyor. 7 dakika sonra ise etrafta koşuşturan insanlar görülüyor. Bir süre sonra ise ambulans geliyor. Olayın yaşandığı esnada caddeye giren ya da çıkan herhangi bir şahıs ya da araç bulunmuyor.

Otopsi raporu henüz açıklanmazken, ilk belirlemede Berke Taştan’ın yüksekten düşme ya da darp neticesinde öldüğü belirlendi. Fakat bir aracın çarpma ihtimali üzerinde de duruluyor.

Polis ve savcılık, Taştan’ın arkadaşlarından ailesine, olay gecesi gence ilk müdahaleyi yapan sağlık ekiplerinden yaralı halde gören kişilere kadar onlarca kişinin ifadesine başvurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.