Hava Durumu

Bursa'da öfkeli komşu dehşet saçtı

İnegöl’de meydana gelen olayda, bir vatandaş , tartıştığı komşularına kamyonetiyle çarptı. Kaza sonrası çıkan kavgada üç kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2013 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2013 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da öfkeli komşu dehşet saçtı

Edinilen bilgiye göre olay, İnegöl ilçesi Alanyurt Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre iki komşu arasında tartışma çıktı. N.Ö. ve E.A., komşuları olduğu bildirilen H.Ç. arasında tartışmaya başladılar. Kimliği belirlenemeyen bir kişi elindeki şişe ile H.Ç.'nin başına vurarak yaraladı. N.Ö ve E.A. olay yerinden motosiklet ile uzaklaşmak istedi.

Sinirlenen H.Ç. kamyonetiyle motosikleti takip ederek, iddiaya göre Yenişehir yolu üzerinde arkadan çarptı. Çarpışmanın ardından motosiklet üzerinden düşen iki gençle kamyonet sürücüsü arasındaki kavga devam etti. Olay yerine gelen her iki tarafın akrabaları da kavgaya karıştı. Ortalık savaş alanına dönünce, emniyet ekipleri kavgaya müdahale ettiler. Kavga sonucunda yaralanan H.Ç. özel araçla, N.Ö 112 Acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet hastanesi Acil servisine, E.A. ise 112 Acil servis ambulansı ile özel bir hastaneye getirilerek tedavi altına alındılar. Yaralılardan H.Ç. özel araçla Bursa'daki farklı bir hastaneye, N.Ö. 112 Acil servis ambulansı ile Muradiye Hastanesi’ne, E.A. ise 112 Acil servis ambulansı ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla alakalı emniyet ekiplerinin tahkikatı sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.