Hava Durumu

Bursa'da oto lastikçide çıkan yangın korkuttu!

Bursa'da bir oto lastikçide çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, yandaki dükkanlara da sıçradı. Dumanlar kentin pek çok noktasından görülürken, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangın, yanındaki 3 iş yerine de sıçradı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2021 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2021 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da oto lastikçide çıkan yangın korkuttu!

Merkez Osmangazi ilçesi, Yeni Yalova Yolu üzerindeki bir oto lastikçide, saat 13.15 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Lastiklerin yanmasıyla birlikte alevler kısa sürede yükselirken, dumanlar kentin pek çok noktasından da görüldü.

Yandaki iki dükkana daha sıçrayan alevlere müdahale için bölgeye, çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın nedeniyle Bursa - İstanbul yolu üzerinde uzun trafik oluşurken polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlattı.

Öte yandan, yangını söndürme çalışmalarını izlemek için toplanan meraklı kalabalık da dikkat çekti.

Vatandaşlar, sosyal mesafe gözetilmeksizin, yangını söndürme çalışmalarını izledi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Bursa'da bir oto lastikçide çıkan yangın kısa sürede büyüyerek, yandaki dükkanlara da sıçradı. 12 itfaiye aracı 30 personelin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın sonucu toplam 4 iş yeri ve 4 apartmanda zarar meydana geldi. Yangın sırasında Yalova Yolu Caddesi'nde trafik yoğunluğu yaşandı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından trafik normale döndü. Polis ve itfaiye ekipler, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

'YANGIN EVİMİZE SIÇRADI'

Yangında evi zarar gören Ömer Demir, alevlere evdeki hortumla müdahale etmeye çalıştığını ifade ederek, "Ben çay içiyordum. Çocuklar bir koku aldı, bir baktık yanıyoruz. Hemen itfaiyeyi aradık, ben hortumla falan müdahale ettim ama ne kadar müdahale edebilirim ki? Bizim evimize de sirayet etti. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Çok şükür bu kadarla atlattık. Dumandan etkilenen olmadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.