Hava Durumu

Bursa'da pişkinliğin böylesi dedirten hırsızlık

Bursa’da bir büfe, güvenlik kamerası takıldığı günün ertesi soyuldu. Zanlının hırsızlık yaparken rahat hareketleri ve büfeyi tekrar kilitlemesi bu kadarına da "pes" dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2013 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2013 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da pişkinliğin böylesi dedirten hırsızlık

Olay, saat 06.00'da merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Bursa'nın en işlek caddelerinden birinde yaşanan hırsızlık olayından bir gün önce marketine güvenlik kamerası taktıran S.Ş.’nin korktuğu başına geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs, büfenin önündeki dolapları kontrol etmeye başladı. Ortalığın sakinliğinden yararlanan zanlı, ilk denemesinin ardından kendi büfesiymiş gibi kilidi açtı. Daha sonra çikolata ve sakızları tezgahın üzerine koyan şahıs olay yerinden uzaklaştı.

Kimliği belirsiz şahıs, 5 dakika sonra tekrar büfeye gelerek tezgahın üzerinden çikolata ve sakızları alarak poşetine koydu. Rahat tavırları ile dikkat çeken şahıs, büfenin kilitlerini tekrar takarak olay yerinden uzaklaştı.
Sabah saatlerinde büfeyi açmak için gelen S.Ş., gördüğü manzara karşısında şok oldu. Güvenlik kameralarını izleyen S.Ş., durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, güvenlik kamerasındaki şahsı yakalamak için harekete geçti.

Akşam geç saatte büfeyi kapattıktan sonra eve gittiğini ifade eden S.Ş., "Sabah büfenin dolabını açtığımda çikolata ve sakızların olmadığını fark ettim. Güvenlik kameralarını izlediğimde ise birinin kendi dükkanıymış gibi gelerek kilidi açtığını ve malzemeleri alarak uzaklaştığını gördüm. Büfenin içerisindeki kasada para yoktu, ama yaklaşık bin lira zararımız var" dedi.

Polis, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.