Hava Durumu

Bursa'da polis evdeki hırsızları bakın nasıl yakaladı

Bursa'da hırsızlık yapmak için bir apartman dairesine giren 2 şüpheliyi yakalamak için polis pencereden tırmandı. Kaçmaya çalışırken suç üstü yakalanan şüphelilerin üst aramasında değeri 30 bin liranın üzerine ziynet eşyası, tornavida ve bıçak ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da polis evdeki hırsızları bakın nasıl yakaladı
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde gece saatlerinde meydana geldi. Çeşitli suçlardan kayıtları bulunan 21 yaşındaki S.A. ve 22 yaşındaki E.Y., gözüne kestirdikleri ve ışıkları yanmayan 2'inci kattaki bir eve tırmandı. Tornavida ve bıçak yardımı ile pencereyi açan 2 şüpheli, eve girerek çok sayıda cumhuriyet altını ve ziynet eşyası çaldı. Bu sırada komşular, evden seslerin gelmesi üzerine polise haber verdi.



POLİS, PENCEREDEN TIRMANDI

Komşuların ihbarı üzerine gelen polisler, apartmanın çevresinde önlem aldı. Bir polis memuru, alt kat penceresine çıkıp ikinci kata tırmanarak, hırsızların açtığı pencereden içeri girdi. Bu sırada yatak odasında bulunan hırsızlar, durumu fark ederek yatak odası penceresinden kaçmaya çalışırken yakalandı. 

Şüphelilerin yapılan üst aramasında, 2 adet tornavida, bıçak, ve piyasa değeri 30 bin liranın üzerinde altın ve ziynet eşyası bulundu. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A. ve E.Y., tutuklandı. 

Ev sahiplerinin, hırsızlık anında misafirlikte olduğu bildirildi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.