Hava Durumu

Bursa'da şoke eden hırsızlık! Şemsiye açıp...

Güvenlik kameralarına yakalanmamak için şemsiye açarak girdikleri apartmanlardan çuval dolusu ayakkabı ve bisiklet çalan hırsızlar kameralardan kaçamadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da şoke eden hırsızlık! Şemsiye açıp...
Bursa’da şemsiye açarak güvenlik kameralarından saklanan hırsızlar iki apartmandan 200 çift ayakkabı ile çok sayıda bisiklet çaldı. Sabah işe gitmek için evden çıkmaya hazırlanan çok sayıda vatandaş kapılarının önünde ayakkabılarının olmadığını görünce şok oldu. Hırsızların çuvallara doldurdukları ayakkabılarla çaldıkları bisiklete binerek kaçmaları kameralar tarafından görüntülendi.



Bursa’da ayakkabı hırsızları vatandaşları sokağa çıkamayacak hale getirdi. Özellikle Nilüfer ilçesinde güvenlik kameralarına yakalanmamak için şemsiye açarak binalara giriş yapan hırsızların çaldıkları yüzlerce ayakkabıyı semt pazarlarında ikinci el fiyatına sattıkları belirtildi. Nilüfer ilçesi 100. Yıl Mahallesi’ndeki 11 katlı bir binaya giren kimliği belirsiz 2 hırsız binanın giriş kapısını 30 saniye gibi kısa bir sürede açıp binada bulunan 45 ayrı dairenin önündeki ayakkabıları yanlarında getirdikleri çuvallara doldurup kaçtı. Ayakkabı farelerinin hırsızlık anı saniye saniye kameralara yakalandı.


Aynı bölgede bir başka apartmana giren aynı hırsızlar giriş kapısındaki güvenlik kamerasını fark edince şemsiye açarak binanın önüne geldiler. Şemsiye ile kendilerini kamufle eden iki hırsız, giriş kapısını sivri bir metalle açıp katları dolaşmaya başladı. Yanlarında getirdikleri çuvallara ayakkabıları dolduran kimliği belirsiz hırsızlar B.M. ismindeki bir bisikletçiye ait 10 bin lira değerindeki yarış bisikletini de çaldı. Hırsızların ayakkabıları çalma anı ve çaldıkları bisiklete binerek kaçmaları saniye saniye kameralar tarafından görüntülendi.

 AYAKKABILARI YARI FİYATINA İKİNCİ EL PAZARLARINA SATIYORLAR..

Çok sayıda vatandaşı mağdur eden kimliği belirsiz hırsızların halen yakalanmamış olması vatandaşları çileden çıkardı. Sokağa çıkacak ayakkabılarının kalmadığını belirten Ahmet Dağlı isimli vatandaş dışarıda hiçbir şey bırakmamamız mı gerekiyor.  Bu hırsızlar yüzünden kendi evimizde mahkum olduk. Bundan sonra böylemi yaşayacağız diyerek yaşanan hırsızlık olayına isyan etti. Öte yandan tüm şehirde organize olarak çalışan hırsızlık şebekesinin çaldıkları ayakkabıları çok uygun fiyatlara Osmangazi ilçesi soğanlı mahallesinde sabah çok erken saatte kurulan ikinci el pazarlarında sattıkları, ayakkabıları çalınan çok sayıda vatandaşın da bu pazara gidip çalınan ayakkabılarını para ödeyerek geri almaya çalıştığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.