Hava Durumu

Bursa'da sürücülerin 'çukur' kabusu! (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Büyükbalıklı mahallesinde, Bursagaz tarafından kazılan yollar sürücülerin kabusu oldu. Trafik akışının yoğun olduğu ana yolda, bazı araçlar şiddetli yağmurun etkisi ile oluşan derin çukurlara gömüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da sürücülerin 'çukur' kabusu! (ÖZEL HABER)

HABER | PELİN SİYLİ

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Büyükbalıklı Mahallesi'nde vatandaşlar, bitmek bilmeyen doğalgaz çalışmaları sebebiyle zor günler yaşıyor.

Büyükbalıklı köyüne giden ana yolda, Bursagaz tarafından yaklaşık 1 aydır süren doğalgaz çalışmaları hem bölge halkını, hem de bölgede çalışan vatandaşları canından bezdirdi.

Bursa'nın doğalgaz dağıtım hizmetleri sunan firması Bursagaz tarafından, Büyükbalıklı girişinden başlayarak fabrikalarında yoğun olarak kullandığı yol boyunca doğalgaz çalışması için çukurlar kazıldı.

Trafik akışının tek yön olarak sağlandığı ve araç trafiğinin yoğun olduğu yol, kazı çalışmaları ile daha da daralınca sürücülerin çilesi oldu.

ARAÇLAR ÇUKURLARA GÖMÜLDÜ

Kazalara davetiye çıkaran yolda açılan çukurlar, şiddetli yağmurun etkisi ile dün akşam saatlerinde ise derin çukurlara dönüştü.

Sabahın erken saatlerinde yola çıkan sürücüler, araçları ile birlikte yağmur nedeniyle açılan derin çukurlara gömüldü.

Çalışanların yardımıyla düştüğü yerden çıkarılan araçlarda hasarlar meydana geldi. Jandarma ekiplerinin bölgeye sevk edilmesi ile birlikte trafik akışı kontrollü bir şekilde sürdürülmeye çalışılırken, kazı alanları ve çukurlarla daha da daralan yol yüzünden sürücüler isyan etti.

Vatandaşlar, Bursagaz tarafından delik deşik edilen yolda araçları ile her hangi bir kaza yaşamadan geçebilmek için büyük çaba harcıyor. Büyükbalıklı köy halkının ve fabrikaların da yoğun olarak kullandığı bölgede, alternatif güzergahın bulunmaması ise dikkat çekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.