Hava Durumu

Bursa'da taksi şoförü koronavirüse yenildi!

Dünyayı etkisi altına alan ve can almaya devam eden yeni tip koronavirüs Bursa'da bir can daha aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2020 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2020 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da taksi şoförü koronavirüse yenildi!

Gemlik'te bir taksi durağının şoförü Coşkun Tongul, koronavirüs tedavisi gördüğü Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'nde bugün yaşamını yitirdi.

Daha önce koronavirüs semptomlarının olduğu belirtilen ve bu durum üzerine test yaptıran 55 yaşındaki taksi şoförü Coşkun Tongul'un ölümü ailesi başta olmak üzere yakın çevresini hüzne boğdu.

Taksici arkadaşları tarafından sosyal medya hesaplarından birçok başsağlığı mesajı yayımlanırken, "Çınar Taksi durağımızın sevilen isimlerinden Coşkun ağabeyimize Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Acılı ailesine sabırlar versin inşallah." ifadeleri kullanıldı.

Virüsü çalıştığı takside bir müşterisinden kaptığı tahmin edilen ve bir aydır tedavisi devam ederken, son 10 gündür yoğun bakımda tedavisi gören Tongul'un tedaviye cevap vermemesi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilirken, cenazesinin kontrollü bir şekilde defnedileceği açıklandı.

Öte yandan Tongul'un kullandığı aracın da Sağlık Bakanlığı ekipleri tarafından denetlenerek, dezenfekte edildiği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.