Hava Durumu

Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Operasyonlarda 96 kilogram esrar ile çok sayıda kaçak içki ele geçirilirken, 8 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2013 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2013 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da uyuşturucu operasyonu

Bursa'da düzenlenen operasyonlarda, 96 kilogram esrar ile çok sayıda kaçak içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 kişiden 8'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il genelinde uyuşturucu ve kaçak içki satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Yıldırım ilçesi Davutdede Mahallesi'nde daha önceden belirlenen evlere yapılan baskında 7 kilo 180 gram esrar, 2 kilo 165 gram bonzai, 3 hassas terazi ve 1 pres makinesi ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Bu arada ekipler, doğu illerinden Bursa'ya uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Bursa-Ankara karayolu Kestel Kavşağı'nda bir araçta yapılan aramada, 89 kilo 120 gram esrar ele geçirildi, araçtaki 6 kişi gözaltına alındı.

İl genelinde kaçak içki imalatı yaparak piyasaya süren kişilere yönelik düzenlenen operasyonda ise 54 şişe viski, 33 şişe votka, 6 bidon içerisinde 100 litre etil alkol, 5 şişe içerisinde içki tatlandırma ve renklendirmede kullanılan sıvı madde ile 1 içki şişesi kapağı takmak için kullanılan mekanik aparat ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 10 kişiden 8'i tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.