Hava Durumu

Bursa'da yine herkes balkonlara koştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık personeli için 3 gün boyunca saat 21.00'da alkış talep etmişti. Bursalılar bu çağrıya sessiz bu akşam da sessiz kalmayarak ve saat tam 21.00'da yine balkonlara koşarak binlerce emektar sağlık çalışanını alkışlarla destekledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yine herkes balkonlara koştu!

Bursa'da bu akşam da saat tam 21.00'da balkon ve pencerelerden alkış tufanı vardı.

Bursa'nın birçok bölgesinde saat tam 21.00 itibariyle alkış sesleri ve ıslıklar duyuldu.

Sağlık Bakanı Koca'nın 3 günlük destek çağrısına sessiz kalmayan Bursalı vatandaşlar yine balkonlarına, pencerelerine çıkarak sağlık çalışanlarını alkışlar ve ıslıklarla desteklediklerini gösterdiler.

BAŞKAN AKTAŞ AİLESİYLE BALKONDA ALKIŞ TUTTU

Sağlık emekçilerine destek olmak için balkonlara çıkarak alkış yapılmasına bir destek de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan geldi.

Saat 21.00'da ailesiyle birlikte evinin balkonuna çıkarak alkış tutan Aktaş, "Biz evde güvende kalalım, sağlıklı kalalım diye kutsal görevlerini hakkıyla yerine getiren, canla başla toplum sağlığı için gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı gönülden kutluyor, yürekten alkışlıyorum" dedi.

Bursa'da itfaiyecilerden sağlık çalışanlarına anlamlı destek

İnegöl ilçesinde, itfaiye ekipleri koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek için yere alevlerle 112 yazarak alkış tuttu.

Koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için vatandaşlar balkonlarda alkış tutarken İnegöllü itfaiyeciler de saat 21.00'de istasyon önünde 112 yazısı yakarak sağlıkçılar için alkış desteğinde bulundu.

BAKAN KOCA'DAN TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Koca, evlerinin balkonlarından emekçi sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Bakan Koca'nın yaptığı açıklamasın şu ifadeleri kullanmıştı:

"SAAT 21.00 ALKIŞINDA BULUŞALIM Sağlık çalışanlarımızın mesaisi gece gündüz devam ediyor. Saat 21.00'de, haydi bir alkış daha! Minnettarlığımızın sesini bu akşam ve yarın bir kez daha duyuralım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.