Hava Durumu

Bursa'da zirve Türkiye'nin

7 ülkeden 91 sporcunun katıldığı 17 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Takım halinde Türkiye birincilik ipini göğüslerken, bireysel yarışlarda da önemli başarılara imza atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 05:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 05:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da zirve Türkiye'nin
Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 7 ülkeden 91 sporcunun mücadele ettiği 17 Yaş Balkan Badminton Şampiyonası, Türk sporcularun şampiyonlukları ile tamamlandı. Yıldırım Belediyesi Mimarsinan Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın kapanış törenine Yıldırım Belediye Başkanvekili Şemsettin Hacıoğlu, Balkan Badminton Federasyonu Birliği Başkanı Puzan Kasabbian, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın ve AK Parti Yıldırım İlçe Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Fikret Kirişçi katıldı.



TÜRKLER ÖN PLANA ÇIKTI

Türkiye, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Moldova, Yunanistan ve Gürcistan’dan 91 sporcunun kıyasıya bir çekişme içine girdiği şampiyonada tek kızlarda Büşra Ünlü şampiyon, Yaren Dölcü ikinci olurken, Dilara Subaşı ve Maria Delcheva (Bulgaristan) üçüncülüğü paylaştı. Tek erkekler kategorisinde Mesut Sezer zafere ulaşırken, Luka Milic (Sırbistan) ikinci, Kubilay Sadi ve Selçuk Tan üçüncü oldu. Çift kızlar kategorisinde Bengisu Erçetin-Nazlıcan İnci çifti, çift erkeklerde ise Mehmet Çapar-Emre Sönmez çifti mutlu sona ulaştı. 



MİLLİLERİMİZİ  KUTLUYORUM

Sampiyonada Türkiye takım halinde şampiyonluğa ulaşırken, Bulgaristan ikinci oldu. Sırbistan ile Romanya da üçüncülüğü paylaştı. Yıldırım Belediye Başkanvekili Şemsettin Hacıoğlu, “Şampiyonada mücadele eden tüm sporcuları ve zirveyi kimseye bırakmayan milli takım sporcularımızı da ayrıca kutluyorum” diye konuştu. Balkan Badminton Federasyonu Birliği Başkanı Puzan Kasabbian ise Yıldırım’da gösterilen misafirperverlik ve düzenlenen başarılı organizasyon için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.