Hava Durumu

Bursa'daki feci kazada ortalık kan gölüne döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada Ankara'daki bir yakınlarının cenaze töreninden dönen iki ailenin içinde bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak takla attı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2014 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2014 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki feci kazada ortalık kan gölüne döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada Ankara'daki bir yakınlarının cenaze töreninden dönen iki ailenin içinde bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak takla attı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Ankara'daki yakınlarının cenazesine katıldıktan sonra Bursa'ya dönmekte olan Topbaşı ve Uzunoğlu ailelerini taşıyan Selami Topbaşı (35) yönetimindeki 06 BAY 37 plakalı otomobil, Oylat Kavşağı mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, yolun sağında yeni yapılmakta olan petrol istasyonu önündeki toprak alana çıktı. İki kez takla attıktan sonra durabilen araç hurdaya dönerken, içindeki ve bagaj kısmındaki eşyalar ile arka sol teker etrafa saçıldı.

Kazada sürücü Selami Topbaşı, Ceyda Uzunoğlu (2), Sera Topbaşı (3), Sueda Azra Topbaşı (9), ikizi Sanem Evla Topbaşı, Zekiye Uzunoğlu (30), Aydın Uzunoğlu (29) ve Semra Topbaşı (32), yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralılardan bazıları ayakta tedavi gördükten sonra taburcu ediloi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - İnegölbursa

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.