Hava Durumu

Bursa'daki kan davası dehşetinde flaş gelişme! Polis çifte cinayeti önledi

Bursa'da 15 ve 17 yaşındaki iki genç amcalarının 2 sene önceki ölümünden sorumlu tuttukları 32 yaşındaki inşaat işçisini sokak ortasında çapraz ateşe tutup öldürdü. Zanlılar cinayetin ardından terminalde yakalanırken, verdikleri ifadede korkunç gerçek ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2015 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2015 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kan davası dehşetinde flaş gelişme! Polis çifte cinayeti önledi
Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi Akasya Sokak üzerinde 15 ve 17 yaşlarındaki iki kuzen, Kars'ın Dermen Köyü'nde amcalarının ölümünden sorumlu tutukları inşaat işçisi Fırat Bahçıvan'ın önünü keserek çarpraz ateşe tutarak öldürdü.

İnşaat işçisi genç, olay yerinde can veririken iki zanlı ise kaçmak isterken Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Jandarma ekiplerine teslim oldu. Jandarma olay yerinin polis bölgesi olması nedeniyle Doğukan Y. (15) ile amcasının oğlu Sedat Y.'yi (18) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim etti.

KORKUNÇ GERÇEK SORGUDA ORTAYA ÇIKTI  

Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorguya alınan iki zanlı, Karst'tan 4 kişi gelip diğer iki akrabalarının da bir diğer şahsı öldürmek için ayrıldıklarını söylemesi üzerine polis alarm durumuna geçti. Kuzenlerin belirttiği adrese giden polis ekipleri cinayet için pusuda bekleyen akrabaları Burhan ve K.Y'yi de suç aleti silahları ile birlikte gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.