Hava Durumu

Bursa'daki katliam gibi kazada yol cesetlerle doldu

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2013 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2013 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki katliam gibi kazada yol cesetlerle doldu

Kaza, sabah saatlerinde Bursa-İzmir karayolunun 58. kilometresinde, Çingençeşme mevkiinde meydana geldi. Karacabey ilçesinden Bursa şehir merkezi yönüne seyreden Feyzullah Bozdeveci (65) idaresindeki 10 P 4840 plakalı otomobil, önce Adnan Çiçek’in kullandığı 34 UDL 42 plakalı otomobille çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek Basri Bahtiyar’ın kullandığı 16 Z 2951 plakalı otomobile çarparak ters döndü. Çarpmanın etkisiyle diğer otomobil de ters döndü.

10 plakalı araçta sıkışan sürücü Feyzullah Bozdeveci ve akrabası Hatice Önbaş (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün yaralanan eşi Meral Bozdeveci (58) ise hastaneye kaldırıldı. 16 plakalı araçta sıkışan Bahriye Bahtiyar (55) ve Hakan Bahtiyar (7) da olay yerinde hayatını kaybederken, aynı aracın sürücüsü Basri Bahtiyar (57) ile Şerif Bahtiyar (18) ise yaralandı. Sürücü Basri Bahtiyar’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Acı haberi alıp kaza mahalline gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan ters dönen 34 UDL 42 plakalı araçtan kendi imkanlarıyla çıkan 4 kişi ise şoka girdi. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamadığını ifade eden bir kişi, “Uyuklarken kaza oldu. Ters dönen araçtan yara almadan kurtulduk ama diğer insanlar bizim kadar şanslı olmadı” diye konuştu. Kaza sebebiyle Bursa-İzmir yolunun her iki şeridinde de uzun kuyruklar oluştu. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.