Hava Durumu

Bursa'daki sır dolu kadın cinayeti için emniyetten flaş çağrı

Bursa’da polis, 8 yıl önce tabancayla vurularak öldürülen kadının, kimliğinin belirlenmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu. Ekipler, esrarengiz cinayeti çözebilmek için öldürülen kadını tanıyanların ‘155 Polis İmdat’ telefonunu aramasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2013 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2013 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki sır dolu kadın cinayeti için emniyetten flaş çağrı

Edinilen bilgiye göre, 2005 yılı Mart ayında merkez Nilüfer ilçesi Bursa çevre yolu- Görükle Beldesi yol ayrımında ateşli silahla vurularak öldürülmüş bir kadın cesedi buldu. 30-40 yaşlarında,60 kilo ağırlığında ve 1,65 santimetre boyundaki meçhul kadının, üzerinden kimlik çıkmadı.

Polis, başında kırmızı eşarp, üzerinde kahverengi kadife pardösü, kırmızı beyaz renkli kazak, siyah renkli kumaş etek ve ayağında fermuarlı çizme olduğu belirlenen kadının, safra kesesi ameliyatı olması dışında da bir bilgi elde edemedi. Kimliğin belirlenmesi için sormadık kimse, çalmadık kapı bırakmayan ekipler, son çare olarak maktulün fotoğrafını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde yayınladı. Fakat meçhul kadını tanıyan kimse çıkmadı.

Sır dolu cinayeti aydınlatmak için polis, vatandaşlara çağrıda bulundu. Öldürülen kadını tanıyanların, 155 Polis İmdat telefonu vaya 2705517 numaralı Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğini aramaları istendi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.