Hava Durumu

Bursa'dan birden fazla ilçede kar tatili uzadı!

Bursa'nın İnegöl ve İznik ilçelerindeki bazı okullar ile Yenişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime verilen ara bir gün uzatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 19:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 19:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan birden fazla ilçede kar tatili uzadı!

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışına bağlı oluşabilecek riskler nedeniyle yarın Yenişehir ilçesinde okullarda yüz yüze eğitimin yapılamayacağı belirtildi. Açıklamada İnegöl ilçesinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullar ile İznik'teki Sansarak, Mahmudiye, Tacir, Candarlı ve Müşkile mahallelerindeki okullarda da yarın yüz yüze eğitimin olmayacağı duyuruldu. Eğitimlerin uzaktan devam edeceği bildirildi.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 18.02.2021 tarihine ait hava tahmin raporuna göre hava durumunun hafif kar yağışlı olması ve hava sıcaklığının -10'a düşmesi beklendiğinden ulaşımda oluşması muhtemel riskler nedeniyle taşıma merkezi okullarımızda eğitim - öğretim faaliyetlerine, 18.02.2021 Perşembe günü 1 (bir) gün süreyle İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.