Hava Durumu

Bursa Demirtaş'ta icradan satılık 115 m2 daire!

Bursa 8. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Demirtaş Sakarya'da bulunan 115 m2 daire açık artırma usulü ile satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Demirtaş'ta icradan satılık 115 m2 daire!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Bursa İl, Osmangazi İlçe, 287 Ada, 5 Parsel, DEMİRTAŞ Mahalle/Köy, pamukludere Mevkii, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Bursa ili Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya 1006 sokakta kain ve tapunun 287 ada 5 parsel sayılı ve üzerinde dış cephesi akrilik esaslı dış cephe boyası ile boyalı betonarme karkas inşaat tarzında yapılmış, bina giriş kapısı Alüminyum doğrama, bina içimerdiven basamak ve sahanlık mermer kaplama, zemin katı iş yeri , üst katlar mesken 4 katlı yeni yapılmış 37 kapı numaralı apartman zemin kat 1 bağımsız bölüm dairesi olduğu, Salon, 3 oda, mutfak, banyo, tuvalet, lavabo, hol ve balkon mahallerinden ibaret brüt, 115m2, 100m2 alanlı, yer döşeme kaplaması, banyo, tuvalet gibi ıslak mahaller seramik döşeme kaplaması, diğer mahaller laminat parke yer döşeme kaplaması, daire giriş kapısı çelik, iş kapı doğramaları Amerikan Tipi mobilya kapı doğraması, balkon kapası ile mahal duvarları satan, tavanlar kireç badanalı ve alçı kartonpiyerli mutfak tezgahı mermer tezgah altı ve tezgah üstü dolaplar mevcut,, müstakilkombi sistem kaloriferli ısınmalı olup halihazırda daire sahibi oturmaktadır. taşınmazın çevresi genelde kıymet takdirine konu taşınmazla benzer özelliklerde genelde 4 katı konut yapıları ile meskun, yakın çevresinde sağlık, eğitim ve alış veriş yerleri mevcut toplu ulaşım araçları ile şehir merkezine ulaşımın devamlı ve kolay olduğu, belediye ile kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinden eksiksiz olarak yararlanmakta olan, su, kanalizasyon, telefon, elektrik vs gibi her türlü alt yapının mevcut olduğu bir bölgede bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.